Agenda

Agenda

Vanwege de uitbraak van het corona-virus mogen tot 1 juni 2020 geen bijeenkomsten georganiseerd worden. Dit betekent dat al onze geplande bijeenkomsten tot 1 juni niet door gaan. Vanaf 1 juli zijn bijeenkomsten met max. 30 personen weer mogelijk, met inachtneming van de geldende maatregelen zoals anderhalve meter afstand. In juli wordt een aantal Q-kring bijeenkomsten weer hervat.

Kijk hier voor de agenda van de Q-kringen.

Sommige Q-kringen blijven via mail of Whatsapp met elkaar in contact. Heeft u behoefte aan lotgenotencontact? Neem dan contact op met Lieke Hesemans, coördinator Q-kringen: liekehesemans@stichtingquestion.nl Zij kan u koppelen aan een Q-kring bij u in de buurt, zodat (digitaal) contact gelegd kan worden met lotgenoten.


Agenda informatiebijeenkomsten

Als gevolg van corona verwachten wij niet dat er in 2020 nog bijeenkomsten gepland kunnen worden. Na een zeer succesvolle live stream in juni, hebben we besloten dat in november nogmaals te doen. Op 21 november kunt u thuis weer via live stream kijken naar een uitzending van de Q-tour.  Dan staan onder andere de medische ontwikkelingen rond Q-koorts op de agenda. Q-support en Q-uestion houden u natuurlijk via nieuwsbrieven en deze website op de hoogte.


ZATERDAG 21 november 2020
Virtuele Q-tour
Thema: Medische ontwikkelingen
14.00 – 15.30 uur
Meer informatie volgt.