Q-kring jongeren

Vind je het fijn om jouw ervaring met Q-koorts te delen met andere jongeren met Q-koorts, meld je dan aan voor onze jongerenbijeenkomst!

Door de Q-koorts zijn onderwerpen als een opleiding, een baan, relaties, de toekomst soms niet zo vanzelfsprekend. Daarentegen doe je ontzettend veel levenservaring op. Soms kan het dan fijn zijn om hierover in gesprek te gaan met anderen die hetzelfde meemaken. Je hoeft hen namelijk niets uit te leggen.

Wat wij tijdens deze bijeenkomst willen doen? Gewoon, een ontspannen en gezellige middag onder het motto ‘niets moet, alles mag’. Voor een drankje wordt gezorgd en de gezelligheid creëren we samen. En mocht je niet alleen willen/kunnen komen, dan ben je vrij om iemand mee te nemen, zoals je partner, een vriend(in) of je ouders. Want ziek ben je niet alleen en soms is voor iemand die dichtbij je staat fijn om ook zijn/haar ervaring met anderen te delen.

Wanneer: vrijdag 7 juni 2019
Tijdstip: 11.00 tot 13.30 uur
Waar: op een nader te bepalen locatie in ’s-Hertogenbosch (en wij houden natuurlijk rekening met de bereikbaarheid van de locatie).
Extra info: deze volgt zodra we een indicatie hebben van het aantal aanwezigen.

Heb je vragen of vind je het leuk om erbij te zijn? Neem dan contact op met Lieke Hesemans (Q-uestion): liekehesemans@stichtingquestion.nl of Rianne Kouwenberg (Q-support): r.kouwenberg@q-support.nu.
Ben je al bekend met de jongeren Facebookpagina? Ook daar kun je je aanmelden.

Hopelijk tot 7 juni.

Met vriendelijke groet,

Lieke Hesemans, Rianne Kouwenberg en Paul Hazelhof