Let op, locatie gewijzigd! Vind je het fijn om jouw ervaring met Chronische Q-koorts te delen met anderen met Chronische Q-koorts, meld je dan aan voor onze bijeenkomst!

Door de Q-koorts zijn onderwerpen als een opleiding, een baan, relaties, de toekomst, etc. soms niet zo vanzelfsprekend. Daarentegen doe je ontzettend veel levenservaring op. Soms kan het dan fijn zijn om hierover in gesprek te gaan met anderen die hetzelfde meemaken. Je hoeft hen namelijk niets uit te leggen. En omdat de eerste bijeenkomst goed is ontvangen, hebben we een nieuwe bijeenkomst gepland.

Wat we tijdens deze bijeenkomst willen doen? Ervaringen uitwisselen en elkaar leren kennen. En mocht je niet alleen willen/kunnen komen, dan ben je vrij om iemand mee te nemen. Want ziek ben je niet alleen en soms is het voor een betrokkene fijn om ook zijn/haar ervaring met anderen te delen.

Wanneer: 15 oktober
Tijdstip: 19.30 tot 21.30 uur
Waar: Perron 3 Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen

Themabijeenkomst 3 november
Question organiseert op zaterdag 3 november een thema bijeenkomst Chronische Q-koorts. Tijdens deze bijeenkomst zal Geert Loeffen (beoogd kartrekker van de Chronische Q-Kring) samen met mevrouw Chantal Bleeker, internist van Radboud UMC, informatie en ervaringen delen met de deelnemers aan deze bijeenkomst.

De bijeenkomst op 15 oktober geeft ons de gelegenheid om vragen te formuleren die we op 3 november kunnen voorleggen aan Mevrouw Bleeker. Het geeft Geert Loeffen de mogelijkheid om ervaringen die andere Chronische Q koorts patiënten hebben, mee te nemen in zijn toespraak.

Aanmelden Q-kring
We vinden het fijn vinden als je je van tevoren aanmeldt voor de Chronische Q-kring op 15 oktober. Stuur hiervoor een e-mail naar info@stichtingquestion.nl onder vermelding van aanmelding Chronische Q-kring 15 oktober.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Lieke Hesemans (Q-uestion):  info@stichtingquestion.nl   Rianne Kouwenberg (Q-Support) r.kouwenberg@q-support.nu  of Geert Loeffen (beoogd kartrekker van Chronische Q-kring) ghm.loeffen@outlook.com.

Hopelijk tot 15 oktober.

Met vriendelijke groet,

Geert Loeffen, Rianne Kouwenberg en  Lieke Hesemans